Burak Yılmaz Eşi - - Galatasaray'dan çin'in beijing guoan takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem i̇stem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı.

Burak Yılmaz Eşi - - Galatasaray'dan çin'in beijing guoan takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem i̇stem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı.. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. Huzurlu olması önemlidir. i̇stem yılmaz'ın, eşinden 12 milyon tl. Burak yılmaz yaptığı açıklamada i̇stem yılmaz, çocuklarımın annesidir.

Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. İstem yılmaz'ın burak yılmaz'dan 10 milyon tl tazminat istediği de öne sürülmüştü. Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü.

Burak Yılmaz eşi, Selçuk İnan'ın doğum gününde ...
Burak Yılmaz eşi, Selçuk İnan'ın doğum gününde ... from img.fanatik.com.tr
Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Burak yılmaz, eşi i̇stem yılmaz'ın şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmasıyla ilgili konuştu: Milli yıldızımız burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, eşinden boşanmak için dava açtı. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Galatasaray'dan çin'in beijing guoan takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem i̇stem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı. Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü. Burak yılmaz yaptığı açıklamada i̇stem yılmaz, çocuklarımın annesidir.

Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı.

Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi Huzurlu olması önemlidir. i̇stem yılmaz'ın, eşinden 12 milyon tl. Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi. Bu konu yaklaşık bir aydır gündemde ve burak yılmaz'dan tek bir savunma açıklama yok. Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Burak yılmaz yaptığı açıklamada i̇stem yılmaz, çocuklarımın annesidir. Konuyla ilgili burak yılmaz'dan açıklama geldi. Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak fransa'ya uçan yıldız futbolcu burak yılmaz'ın, gitmeden önce eski eşi ve. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı.

Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu.

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz'dan barıştığı eski eşi ...
Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz'dan barıştığı eski eşi ... from img3.aksam.com.tr
Burak yılmaz yaptığı açıklamada i̇stem yılmaz, çocuklarımın annesidir. Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. İddialara göre evliliğin bitiş nedeni bitmek bilmeyen kaynana gelin kavgaları. Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi.

24 ocak 2018, çarşamba 05:32 son güncelleme:

İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Konuyla ilgili burak yılmaz'dan açıklama geldi. Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü. Bu konu yaklaşık bir aydır gündemde ve burak yılmaz'dan tek bir savunma açıklama yok. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden. Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. Milli yıldızımız burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, eşinden boşanmak için dava açtı. Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak fransa'ya uçan yıldız futbolcu burak yılmaz'ın, gitmeden önce eski eşi ve. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi.

Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Milli yıldızımız burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, eşinden boşanmak için dava açtı. Galatasaray'ın eski oyuncusu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz'a şiddet uyguladığı haberleri bomba gibi düştü. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor.

Burak Yılmaz: "Boşanmadık, mutluyuz" - SacitAslan.com
Burak Yılmaz: "Boşanmadık, mutluyuz" - SacitAslan.com from i.sacitaslan.com
İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Dört aylık hamile olan i̇stem yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla burak yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. 24 ocak 2018, çarşamba 05:32 son güncelleme:

Galatasaray'dan çin'in beijing guoan takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem i̇stem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı.

Bu konu yaklaşık bir aydır gündemde ve burak yılmaz'dan tek bir savunma açıklama yok. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden. Dayak yüzünden çin'deki türk konsolosluğuna sığındığını iddia eden i̇stem yılmaz. Burak yılmaz, eşi i̇stem yılmaz'ın şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmasıyla ilgili konuştu: Ünlü futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Burak yılmaz, medipol başakşehir'e mi? Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi).

Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı burak yılmaz. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi.

Post a Comment

0 Comments